foxskav 0 Report post Posted July 1, 2016 (edited) Witam, Potrzebuje obliczyć wartości rabatów dla każdego z produktów w zamówieniu. Presta łączy wszystkie wartości i podaje sumę. Niestety dla moich potrzeb to za mało. Idealnym rozwiązaniem byłoby dodanie do ps_order_detail kolumny z wartością rabatu dla produktu. Czy jest jakieś rozwiązanie na to? Pozdrawiam Edited July 1, 2016 by foxskav Share this post Link to post Share on other sites
tomekmo 0 Report post Posted July 14, 2016 Też przyłączę się do pytania, a przynajmniej dobrze by było aby w panelu w podsumowaniu zamówienia podać sumę po rabacie bez kosztów wysyłki. Share this post Link to post Share on other sites
foxskav 0 Report post Posted July 15, 2016 Na ten moment wiem tyle: Wszystkie rabaty są przeliczane w koszyku i z koszyka leci cena końcowa. classes/CartRule.php W zależności od sposobu naliczanego rabatu odpowiednia funkcja jest odpowiedzialna za to. Udało mi się zdobyć ID koszyka, ID produktu, Cenę po rabacie. Dalej nie wiem jak to zrobić żeby to miało ręce i nogi. Póki co dla testu wysyłam te dane do osobnej tabeli. Share this post Link to post Share on other sites
milosz_sulkowski 0 Report post Posted July 12, 2018 (edited) Czy ktoś znalazł rozwiązanie? Edited July 13, 2018 by milosz_sulkowski Share this post Link to post Share on other sites