hehehuhu Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 Hello! Az alábbi lenne a problémám: Prestashop adminba belépve a helyi sajátosságok/Fordítások menüpontban nem jelenik meg a szövegszerkesztő. Ha itt kiválasztom az "Email sablonok fordítása" és "warehouse" adatokat, majd a magyar zászlóra nyomok, akkor tudnám szerkeszteni ugye a leveleimet. Azonban ha az "Edit this email template" gombra nyomok, csak felugrik a lap tetejére az ablakom, de nem látszik a tinymce szerkesztőléce. Valaki találkozott ilyen hibával, hogy keressük a megoldást? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Hiányzik a verziószám, ugye. Console-ban nézd meg, hogy mi a hiba. Az lesz a szívfájdalma, hogy egy fontos javascriptet nem tud betölteni. Írd meg, hogy mit mutat a Console. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
hehehuhu Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Szia! Ne haragudj, a verziószám valóban lemaradt: 1.5.6.2 Megnéztem mit ír a Console, itt van róla a kép: http://kepfeltoltes.hu/160520/tinymce_hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png A webshop egy korábbi szerverről érkezett, és ott rendben működött minden funkciója (ez is). Van esetleg ötlet, hogy lehetne ezt javítani? Teszt jelleggel átköltöztettem egy másik szerverre is a már átmásolt oldalt, ott ugyancsak megjelenik rendben a tinymce szerkesztőléce. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Szia, jó sok hiba van. Szerintem az lesz a gond, hogy a jelenlegi szerveren az adott, a szerkesztőfelülethez kellő js-t nem éri el a shop. Láttam már ilyet, magyarázatot nem tudtam keríteni rá. Az volt a megoldás, hogy a js-t más szerverről hívtam meg. Nem biztos, hogy itt is ez a gond csak tanakodom. Először is meg kell tudnunk, hogy az adott fájl a helyén van-e, van-e benne tartalom és böngészőből meghívható-e, a tartalom ekképp betölthető-e. A szóban forgó javascript az alábbi: "/js/tinymce.inc.js". Ebben a shopban:http://gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com/ugyanilyen (mármint abban az esetben, ha Nálad is ugyanez) a hiba: http://gyerekcipo-gyogypapucs.drmontebosco.com/js/tinymce.inc.js itt van a tinymce.inc.js, ha meghívod akkor üres. De valójában nem üres, FTP-n megnézve szépen minden infó a helyén van (nem chmod probléma).Ideiglenesen ezt úgy oldottam meg, hogy a tinymce.inc.js-t egy másik szerverről töltöm be a gyerekcipős oldalnak, de előbb vagy utóbb a szolgáltató majd megoldja ezt a dolgot. Először is nézd meg, hogy az oldaladban a /js/tinymce.inc.js a helyén van-e, van-e benne tartalom és ezt böngészőből lehet-e látni. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Közben írtam a gyerekcipős oldal jelenlegi szolgáltatójának (mert hogy itt is ugyanaz a helyzet: átköltöztetve más szerverre működik a dolog). Várom a választ. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts