AdrianyMG Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Salutare, Iata ca din nou apar intrebarile din partea mea , sincer iar am tot cautat dar nu am gasit nici o solutie . Despre ce ste vorba , vreau in front ofice , in meniul cu filtre (sortare dupa culoare ) culorile sa nu mai apara sub forma de lista ci pur si simplu patratelul colorat corespondent fiecarei culori in parte . Stie cineva cum se face sau daca exista un modul ce face lucrul acesta ? Alaturat o sa prezint ceea ce am eu si ceea ce as vrea sa am Multumesc anticipat pentru raspuns , orice idee este bine venita , pana la urma nu avem decat de invatat Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted May 16, 2016 Share Posted May 16, 2016 Pentru fiecare element din filtru ai (posibilitatea de a folosi) o clasa/id separata de css <ul id="ul_layered_id_feature_10" class="col-lg-12 layered_filter_ul"> declari si modifici acolo ul/li cum vrei sa fie, eventual cu visibility: hidden;/display:none la text iar aranjarea pe un rand in loc sa fie fiecare pe randul ei tot de acolo se face. asta e varianta simpla. varianta complicata este sa modifici tpl-ul din block layered navigation si sa-l umpli de if-uri pt ca banuiesc ca tu vrei sa se intample asta doar la culori, restul de filtre sa ramana neschimbate. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted May 16, 2016 Author Share Posted May 16, 2016 o mare ceata am in cap ! ideea e simpa dar ... raman la cuvantul ceata help !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiestaZero Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 o mare ceata am in cap ! ideea e simpa dar ... raman la cuvantul ceata help !! Invata CSS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted May 17, 2016 Author Share Posted May 17, 2016 Daca stiam css crezi ca mai puneam intrebari de genu asta pe post . Iar tu fiestazero - o explicatie cred ca ar fi fost mai ok din partea ta atat stiutor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted May 17, 2016 Author Share Posted May 17, 2016 (edited) Iar pe de alta parte nu cred ca toti savantii in css s au apucat de site-uri in prestashop .DAR REVIN SI SPUN TIPIC ROMANESC , IN LOC SA DAM O EXPLICATIE SAU O SOLUTIE ETALAM FIGURILE DE EXPERTI GEN "INVATA CSS3" Edited May 17, 2016 by AdrianyMG (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 scoate de la Admin > Parametrii avansati > Performanta > Smart cache pentru CSS si o sa ma uit eu maine sa-ti dau o solutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted May 19, 2016 Author Share Posted May 19, 2016 nu stiu daca inainte sau dupa sa maapuc de invatat dar cu certitudine este singura problemuta ce mai am de rezolvat . Asta pana nu mi mai vine vre-o idee . O zaurus am scos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaurus Posted May 20, 2016 Share Posted May 20, 2016 n-ai scos ce trebuie si/sau nu ai sters cache. css-urile sunt in continuare cache-uite Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianyMG Posted May 20, 2016 Author Share Posted May 20, 2016 poti vedea aceleasi lucruri in http://toys.intimitis.ro/toys/index.php?id_category=4&controller=category este aceiasi thema . daca nu se vede i ti dau acces pe BO si o sa le vezi mai bine - sau cum spui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts