Jump to content

502 Bad Gateway

Gerhard-RK

Recommended Posts

Při přesunutí obchodu na jiný server, který používá reverzní Proxy nginx se objevila chyba, která způsobuje nefunkčnost filtrů v BO.
Např. při vyfiltrování objednávek pouze na odeslané to hodí prázdnou stránku s hláškou 502 Bad Gateway.
Tento problém momentálně řeším s hostingovou společností, ale táhne se to. Až bude vyřešeno, rád se podělím o zkušenosti, kdyby se náhodou někdo dostal do podobné situace.

Pokud v ní už někdo byl a má tutéž nepříjemnou zkušenost, podělte se prosím o řešení znáte-li jej. Díky.

Díky za info. Za hosting samozřejmě platím a nejsem zrovna na nejlevnějším tarifu a přesto se mi zdá přístup hostingu liknavý. Po 9 hodinách žádná změna. Jsem z toho už na mrtvici, jelikož filtry a hlavně stránkování v objednávkách nutně potřebuji.

Díky za info. Za hosting samozřejmě platím a nejsem zrovna na nejlevnějším tarifu a přesto se mi zdá přístup hostingu liknavý. Po 9 hodinách žádná změna. Jsem z toho už na mrtvici, jelikož filtry a hlavně stránkování v objednávkách nutně potřebuji.

NJN jim musis vysvetlit ze je mas fakt rad, ale ze to nutne potrebujes mit v provozu..jinak zmen hosting:-)

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Caute, mam uplne rovnky proble, puzivam prestashop asi mesiac a islo to uplne bez problemov, zrazu vcera mi zacalo vyhadzovat glashku 502,
Podarilo sa vam to niekomu vyriesit? ako mam postupovat?
Poradte prosim, teraz nemozem spravovat svoj shop tak ako potrebujem,
Dakujem

Caute, mam uplne rovnky proble, puzivam prestashop asi mesiac a islo to uplne bez problemov, zrazu vcera mi zacalo vyhadzovat glashku 502,
Podarilo sa vam to niekomu vyriesit? ako mam postupovat?
Poradte prosim, teraz nemozem spravovat svoj shop tak ako potrebujem,
Dakujem

mam PS 1.3.2 a tiez to pozrujem asi 2-3 dni dozadu, ale menila som hosting tak neviem ci je to sposobene tou zmenou

• 8 months later...