bobaes Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Ahojte, zaujíma ako riešite prepojenie prestashopu s účtovníctvom. My totiž fungujeme na ručnom vytváraní faktúr v MRP, kde si vediem aj sklad. Hľadám ale riešenie ako to všetko prepojiť. Skúšala som superfaktúru - krásne funguje, vytvorí po objednávke faktúru ale nerieši sklad. Musela by som aj tak vytvárať skladové pohyby ku každej faktúre ručne. Ako to riešite? Vopred ďakujem za skúsenosti nápady :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 Ahojte, zaujíma ako riešite prepojenie prestashopu s účtovníctvom. My totiž fungujeme na ručnom vytváraní faktúr v MRP, kde si vediem aj sklad. Hľadám ale riešenie ako to všetko prepojiť. Skúšala som superfaktúru - krásne funguje, vytvorí po objednávke faktúru ale nerieši sklad. Musela by som aj tak vytvárať skladové pohyby ku každej faktúre ručne. Ako to riešite? Vopred ďakujem za skúsenosti nápady :-) Snad by pomohlo tohle... ? http://www.lpsoft.cz/eshop.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Kterou verzi MRP používáte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts