kkbb11 0 Report post Posted April 22, 2016 (edited) Witajcie, potrzebuję wykonać moduł, który ma działać identycznie do "Moje adresy", w blockmyaccount.tpl. Ma on po prostu zamiast adresów zawierać wymiary użytkownika, np. "Wymiary Tomka", "Wymiary Anny" itd. By to wykonać dodałem w pliku blockmyaccount.tpl: <li> <a href="{$link->getPageLink('dimensions', true)|escape:'html':'UTF-8'}" title="{l s='My dimensions' mod='blockmyaccount'}"> {l s='My dimensions' mod='blockmyaccount'} </a> </li> Następnie stworzyłem w głownym katalogu templatki - czyli /themes/nazwa_templatki dwa pliki: dimension.tpl (wkleiłem cały kod z pliku address.tpl) dimensions.tpl (wkleiłem cały kod z pliku addresses.tpl) By sprawdzić, czy to w ogóle zadziała, przeszedłem pod adres nazwastrony/pl/adresy (załącznik), ale coś takiego jak "dimensions" (wymiary) się nie pojawia. Mogę prosić o jakieś wskazówki? Edited April 22, 2016 by kkbb11 Share this post Link to post Share on other sites
endriu107 681 Report post Posted April 22, 2016 Musisz stworzyć kontroler który to obsłuży i doda taką stronę. 1 kkbb11 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kkbb11 0 Report post Posted April 25, 2016 Dziękuję endriu107. Poszperam i popróbuję dojść do ładu z tym Share this post Link to post Share on other sites
kkbb11 0 Report post Posted May 30, 2016 (edited) Po Twojej radzie endriu107, stworzyłem kontrolery.Na razie, w celach testowych - skopiowany na podstawie AddressesController.php oraz AddressController.php. Natomiast po wejściu w "Moje wymiary" (/index.php?controller=dimensions) pojawia się biała strona... Edited May 30, 2016 by kkbb11 Share this post Link to post Share on other sites
endriu107 681 Report post Posted May 30, 2016 Zobacz to: http://blog.arvixe.com/how-to-create-new-pages-in-prestashop/ Share this post Link to post Share on other sites
kkbb11 0 Report post Posted May 30, 2016 (edited) Super. Dziękuję. Edited May 30, 2016 by kkbb11 Share this post Link to post Share on other sites