vivalaskip Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Salutare ! Sunt nou pe aici, asa ca daca gresesc cu ceva imi cer scuze anticipat Am un magazin on-line, ce ruleaza pe un Prestashop 1.2.5 (am facut update de la 1.1).Problema mea este ca de ieri cart-ul meu s-a "spart" si nu imi mai adauga deloc produse. Site-ul este www.masinidespalat.ro. Am dezactivat si modul Ajax si imi face la fel. Am observat ca daca minimalizez cart-ul in modul Ajax, imi arata cate produse am pus, dar pretul total este 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 n-ai modificat nimic prin module ? daca ai tema implicita de la presta activeaz-o sa vezi daca mai face la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivalaskip Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 nu, nu am modificat nimic.... iar in legatura cu tema prestabilita, am incercat si pe ea si la fel imi face. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 asa ceva am patit si eu!!!nu mi-am batut capul, avand backup la baza de date, l-am reinstalat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivalaskip Posted April 20, 2010 Author Share Posted April 20, 2010 Cred ca pana la urma asta voi face si eu )Inca o intrebare pt. cunoscatori: Cum fac si eu ca atunci cand intru intr-o categorie (ex: http://www.masinidespalat.ro/25-masini-de-spalat-cu-incarcare-superioara) sa imi apara mai multe produse pe un rand?Merci inca o data Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Ge Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Cum fac si eu ca atunci cand intru intr-o categorie (ex: http://www.masinidespalat.ro/25-masini-de-spalat-cu-incarcare-superioara) sa imi apara mai multe produse pe un rand? Vezi raspunsul de aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts