Jump to content

Nieprawidłowy Url Moje-Konto (Logowanie Jako Klient)

remekd

Recommended Posts

Po przeniesieniu sklepu i zmianie danych url / bazy itd. wszystko działa.

Jedynie pozostał problem z logowaniem na stronie sklepu... przekierowuje mnie do poprzedniej lokalizacji sklepu.

Zmiana w bazie powinna załatwić sprawę, jednak nie wiem, w której tablicy szukać wpisu z url.

Czy może jest jakieś inne rozwiązanie problemu?

R.

Zobacz w tabeli ps_shop_url oraz wygeneruj na nowo plik .htccess

Wpis w tabeli ps_shop_url jest prawidłowy. Mimo wszystko nadal występuje przekierowanie do poprzedniej lokalizacji przy próbie logowania jako klient.

Ten link masz na sztywno w którymś pliku zadeklarowany.

Masakra, głupi błąd :D przeniesiony href zamiast całego odwołania z ifem... ale tak to jest jak się przenosi i modyfikuje po nocach. A z Prestą nie jestem jeszcze tak obeznany od strony kodu jakbym chciał...

Poprawione, ale teraz dla odmiany błąd 500... W ogóle chyba coś jest konkretnie namieszane bo na żadną podstronę nie mogę wejść z pozycji Preferencje > dane url i seo

np mapa strony z linku na stronie działa, ale w linkach z url i seo zwraca błąd 500 o.O

Włącz tryb debugowania i jak się będą błędy pokazywały to je poprawiaj.

Parse error: syntax error, unexpected T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM in /fabrykagraweru/controllers/front/AuthController.php on line 364

brakuje mi pomysłu na to...

w tej linii mam:

if (is_callable(array($module_newsletter, 'isNewsletterRegistered')) && $module_newsletter->isNewsletterRegistered(Tools::getValue('email')) == $module_newsletter::GUEST_REGISTERED) {

nic nie związane z logowaniem, ten sam błąd występuje przy próbie przejścia na strony z pozycji: preferencje>url & seo

Gratuluje wyboru hostingu, lepiej nie mogłeś trafić ;)

A tak na poważnie to zmień wersje php na wyższą, i hosting przy okazji też na jakiś normalny.

:D wiem, że hosting tragiczny, niestety nie miałem wpływu na wybór. Sam działam na hekko i lh ;)