Jump to content
renezo

[Solved] Afbeeldingen Niet Zichtbaar Na Inloggen Klant

Recommended Posts

Bezig met een nieuwe webwinkel te bouwen. 1.6.1.4

Bij het testen gebeurd er nu het volgende.

Alle afbeeldingen zijn zichtbaar zoals het hoort en in het product template blijkt uit de bron dat het pad naar een afbeelding de volgende is: ......./184-thickbox_default/nielsen-driepoot.jpg

Als nu een klant inlogt veranderen alle productafbeeldingen in een vraagteken, het pad volgens de bron is nu ineens: ......./184-thickbox_default-dc7Euowxri/nielsen-driepoot.jpg er wordt dus nu ineens een extra stukje code in het pad naar de afbeelding geplaatst. Zodra de klant uitlogt zijn alle productafbeeldingen weer zichtbaar. Miniaturen zijn al een keer opnieuw gegenereerd en de cache is ook al geleegd.

Logo's ect. geven geen probleem.

Wie-o-wie?

Groet,

René

post-471339-0-54033400-1457780278_thumb.jpg

post-471339-0-03249300-1457780479_thumb.jpg

Edited by renezo (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste,

 

Bij mij is dit probleem juist hetzelfde !

 

Ik heb mij al rot gezocht.

 

Zonder inloggen alles ok.

Na inloggen veranderd de link in bv  http://hetmooiste.be/prestashop/143-home_default-bWYmfe6umR/meubelvernieuwer-gara-s.jpg

 

-bWYmfe6umR   wordt ergens toegevoegd na inloggen.

 

WIE weet de oorzaak.

 

Servergegevens Linux #1 SMP Tue Sep 22 22:00:00 UTC 2015 x86_64

Server softwareversie Apache/2

PHP versie 5.6.14

Geheugenlimiet 128M

Maximale uitvoeringstijd 120

Prestashop versie 1.6.1.4

Winkel-URL http://hetmooiste.be/prestashop/

Huidig gebruikte thema default-bootstrap

MySQL versie 5.6.27

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste,

Mijn probleem is inmiddels verholpen. Ik denk dat het bij mij heeft gelegen aan de watermerk module. Deze stond aan zonder vinkjes waar het watermerk moest komen. Wel stond er een vinkje bij de optie om afbeeldingen zonder watermerk te tonen aan ingelogde klanten.

Eerst uitgevinkt, opgeslagen, miniaturen opnieuw aangemaakt en daarna watermerk module gedeinstalleerd.

Bij de controle van .htaccess bleek dat door de module ook hierin een stukje was aangemaakt, dit stukje handmatig verwijderd.

Via ftp cache geleegd. Na al deze acties was het probleem verdwenen.

Groet,

Rene

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt Renezo,

 

 

Het ligt werkelijk aan de module watermerk.

Optie stond op Ja geselecteerd en dan verdween de foto volledig.

Dus conclusie: er moet een fout zitten in deze module.

 

Ingelogde klanten zien de afbeeldingen zonder watermerk

Ja Nee
 
 
NOGMAALS HARTELIJK DANK en een fijn weekend gewenst
De webmaster van www.hetmooiste.be
 
 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More