Jump to content
  • 0
atoamotos

Issues When Changing Primary Domain

Question

Im having problem when switching the primary domain for my store from the PS subdomain to my domain:

 

What website looks like with the .pswebstore.com as primary domain is the first image with all content organized and menu in place(ignore right side of screen)

 
 
What website looks like with my atoamotos.com.co as primary domain: theme doesn't load up correctly and all content is out of place 
 
 
I sent this message to addons support team, and i was referred to the developer, and the developer sent me back to support.
Support has not replied and it's been 13 days.
 
Any help is greatly appreciated this affects the credibility of my storee!!!
 
Thanks,
 
Miguel

post-1174590-0-73791400-1457464868_thumb.png

post-1174590-0-31304000-1457464870_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More