Jump to content

Recommended Posts

hallo allemaal,

 

ik ben nieuw met Prestashop en dus ook nieuw op dit forum. ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. ik heb een product aangemaakt en netjes een afbeelding toegevoegd enzo. allemaal netjes en doet het goed. maar als ik op dit product klik zodat je bij de product omschrijving komt dan krijg ik een server 500 fout. en kan ik dus mijn product niet zien. het maakt niet uit welke product ik pak. het is alleen maar is je een product wil openen verder krijg ik geen fouten op de site.

 

wat is dit probleem? en nog belangrijker hoe dit op te lossen.

 

ik gebruik de standaard thema van prestashop en prestashop versie 1.6.1.4.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Geen idee wat dit probleem veroorzaakt. Je zou de volgende dingen kunnen proberen:

 - zoek eens op dit forum naar 500 fouten. Er zijn veel mogelijke oorzaken.

 - kijk eens in de errorlog van je server. Daar staat vaak een foutmelding bij een 500 error.

 - zet de "developer mode" van je webshop aan (in de file \config\defines.inc.php). Dan kan je shop ook foutmeldingen geven.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More