Jump to content

Payment Options Not Going Through Gateway But Redirected To Home Screen


Recommended Posts

Hi

 

My store '(multistore) has been working great (v 1.5.6.1) but yesterday a customer advised that she could not process a payment. All goes well at checkout. The customer ticks the terms of service box and the payment options come up. 

 

The customer then clicks on the 'visa/mastercard' pic and is redirected to the home screen.  

 

When I was looking at it last night - in the 'terms of service' iframe the was a strange advert banner image ( clicks throught to another webiste)  and note the usual content that should be there. This now has gone and the correct content is back.

 

Probably unrealted but yesterday I added a video to an html box on the side bar

 

and I have cloud back up with hostgator and the usual daily change alert email said that this file had changed

 

               /admin-1377140800/autoupgrade/ajax-upgradetab.php\

 

http://kidsshoesnz.co.nz & http://womensshoesnz.co.nz

 

 

Is there anyone that could help me?

 

I'm based in New Zealand

 

Many thanks

 

Amanda

Edited by Amanda (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More