giulaiula Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problemaIn cos imi apare:Total produs (TVA inclus): ex. 100 leiTVA : 20 leiTotal: 100 leiCum pot sa fac ca la total produs sa imi apara pretul fara tva? Va multumesc mult,Iulia Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiestaZero Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 LOCALIZARE -> TAXE Dar lucreza si tu la design, ca arata tare urat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 In templateul de la comanda modifica functia care iti afiseaza pretul. total_tax_exc ceva de genu se numeste functia care iti returneaza pretul Link to comment Share on other sites More sharing options...
giulaiula Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 In templateul de la comanda modifica functia care iti afiseaza pretul. total_tax_exc ceva de genu se numeste functia care iti returneaza pretul Te rog poti sa imi dai mai multe detalii Multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 Daca ai activata optiunea de comanda intr-o singura pagina in folderul temei cauta fisierul opc.tpl parca. Deschizi fisierul si cauta functia care iti afiseaza pretul.Daca nu trimte-mi un PM cu fisierul respectiv si iti modific functia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giulaiula Posted February 12, 2016 Author Share Posted February 12, 2016 Daca ai activata optiunea de comanda intr-o singura pagina in folderul temei cauta fisierul opc.tpl parca. Deschizi fisierul si cauta functia care iti afiseaza pretul.Daca nu trimte-mi un PM cu fisierul respectiv si iti modific functia. Am rezolvat. Acum am o alta problema cu codul de traking 2Parale deci am adaugat codul in order-confirmation.tpl functioneaza pentruplata prin OP dar pentru plata cu cardul nu merge. Ai idee ce ar putea fii? Multumesc mult pentru ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts