Jump to content
fun_9990

در پرستاشاپ بعد از حذف یک زبان / یا یک Theme قبلی حالت جدید ذخیره نمی شود

Recommended Posts

من وقتی 3 تا زبان اضافه شده و می خوام دو تای قبلی رو پاک کنم اون بالا بعد ثبت می زنه تنظیمات ذخیره شد ولی وقتی f5 رو می زنم یا صفحه رو رفرش می کنم میبینیم دوباره همون 3 تا زبان همون جا هی و حاضرن ! و یا وقتی چند تا theme دارم و می خوام یکیشونو پاک کنم می زنه تنظیمات اعمال و ذخیره شد ولی وقتی رفرش می کنم میبینم حالت قبلی برقراره . برای رفع این مشکل چی کار میتونم بکنم ؟ ممنون دوستان

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

سلام


این مشکل طبیعی نیست و احتمالا تنظیکات هاستتون نادرسته. با استفاده از


ctrl+F5


احتمالا مشکل حل خواهد شد. در غیر اینصورت نیاز به بررسی فنی داره.


 


موفق باشید


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More