alexnbc Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Salut,Am si eu o problema, incerc sa modific descrierea la produse ca in modelul din stanga din poza atasata si nu reusesc, imi iese ca in modelul din dreapta. Am modificat "product_desc" din homefeatured.tpl din paragraf in ul si tot asa imi afiseaza. Vreo idee, sugestie...orice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 incearca sa faci tabelul direct in descrierea produsului. > </pre> <ul> Serie profesionala. Scanare rapida. etc. </ul> Link to comment Share on other sites More sharing options...
The G Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Banuiesc ca te referi la asta: {$product.description_short|strip_tags|truncate:130:'...'} Modificatorul strip_tags face exact ce spune numele. Stergi strip_tags| si merge. Ai grija ca e o facilitate de securitate. incearca sa faci tabelul direct in descrierea produsului. Pana nu scoti modificatorul nu o sa mearga tocmai pt ca tagurile HTML (lista ta) vor fi dezbracate din text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts