Jump to content

Jak Zainstalować Szablon Na Prestashop 1.6.1.3

cialel

Recommended Posts

Witam może ktoś mi powiedzieć jak zainstlować nowy szablon w prestashop 1.6.1.3 próbowałem znaleść inport/export szablonu w modułach tak jak podpowiadają w internecie ale chyba w tej wersji nie występuje taki moduł czy może mi ktoś powiedzieć jak go zainstlować

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam,

Zakupiłem na stronie:

http://themeforest.net/item/greentech-shopping-responsive-prestashop-theme/13607450

Powyzszy szablon do Presty 1.6

Pytanie moje brzmi jak go zainstalować gdyz w momecie jak ładuje plik zip. trwa to sporo czasu gdyz plik zajmuje ponad 100mb i nic się nie dzieje.

Czy ktoś mógłby się podjąć sprawy i zainstalować mi zakupiony szablon?

• 1 month later...

Witam.

Pobrałem darmowy szablon Presto z Addons Marketplace http://addons.prestashop.com/pl/9052-presto.html .

Nie mogę go zainstalować przez Preferencje/Szablony, Dodaj szablon. Otwiera się okno Importuj szablon i jest tylko Szukaj w Prestashop lub Zobacz wszystkie szablony oraz utwórz nowy szablon.

Według instrukcji z pagemaster.pl/pl/blog/post/instalacja-szablonu-prestashop-1-6 powinno się otworzyć okno Importuj ze swojego komputera.  Nie mam tego komunikatu. 

Według instrukcji http://themes.pl/pl/content/36-instalacja-szablonu-graficznego-w-prestashop-16 najpierw powinno się zainstalować moduł Import/export. Nie mam tego modułu i nie wiem skąd go pobrać.

Czy ktoś może mi pomóc jak zainstalować ten szablon?

Pozdrawiam,

G.B.

Chyba? Cloud jest dobry do zabawy żeby sie pouczyć, poważny sklep musi stać na poważnym serwerze ponieważ dopiero wtedy jest się jego właścicielem.

Masz 2 opcje, pierwsza prostsza logujesz się do addonsów z zaplecza sklepu i wtedy powinieneś móc pobrać ten szablon bezpośrednio, druga jest taka że utworzysz sobie konto ftp do sklepu i wgrasz pliki szablonu ręcznie na serwer.

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Witam,

Zakupilem szablon cluturesix i niestety po zainstalowaniu gorna czesc strony jest rozjechana, jakby pomieszanie standardowego szablonu presty i nowej grafiki. Dol strony jest ok. 

Bede wdzieczny za pomocna dlon, gdyz dopiero sie ucze presty. Dzieki.

post-1210278-0-39629300-1468495830_thumb.jpg

• 3 months later...

Witam.

Proszę o pomoc ponieważ próbuje zainstalować zakupiony wcześniej szablon (płatny) i mam problem gdyż po rozpakowaniu pliku zip z szablonem jest tam plik o nazwie sources_6G2Lhce994.zip mogę go rozpakować po wpisaniu kodu i cały problem w tym co mam zrobić z rozpakowaną zawartością gdzie ją umieścić aby szablon działał i abym mógł go zainstalować.

znalazłem tam opis ale mi nic nie mówi przetłumaczyłem go w google

"Ze względów bezpieczeństwa katalog zawierający wszystkie pliki źródłowe w szablonie (\ "SOURCES_XXXXXXXX \") znajduje się w pliku skompresowanego (zip) i chronione hasłem.
Aby rozpakować (Rozpakuj) chroniony hasłem pliku ZIP musisz mieć program narzędziowy plik zip zainstalowany i hasło. Jak tylko plik zip zaczyna dekompresji, użytkownik zostanie poproszony o wpisanie hasła. Hasło jest numer ID transakcji z zamówieniem (długi numer z literami i cyframi). Można znaleźć ten numer na stronie zamówienia, które zostaną dostarczone do was poprzez link, który wysłaliśmy do Ciebie e-mailem. Proszę, pomóż nam utrzymać jakość i wyjątkowość naszych produktów nie wgraniu \ "\" SOURCES_XXXXXXXX katalogów albo zip lub rozpakowane na serwerze."