Jump to content

[Free Module] Facebook Login / registration


Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Thank you for our plugin.

Was returning an error in Chrome so I changed the following in hifacebookconnect/views/templates/hook/header.tpl 

//connect.facebook.net/en_US/all.js

to 

//connect.facebook.net/en_US/sdk/xfbml.customerchat.js

No more errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, mausbaus said:

Thank you for our plugin.

Was returning an error in Chrome so I changed the following in hifacebookconnect/views/templates/hook/header.tpl 


//connect.facebook.net/en_US/all.js

to 


//connect.facebook.net/en_US/sdk/xfbml.customerchat.js

No more errors.

You may see error because your theme already has Facebook JS included. Try to remove all facebook JS code from header.tpl and see if the module still works correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, sum4444 said:

You may see error because your theme already has Facebook JS included. Try to remove all facebook JS code from header.tpl and see if the module still works correctly.

I added the chat code from FB for messenger and that was the only way of having hifacebookconnect and the messenger working at the same time.

Quote

Starting on January 8th, 2019, you will no longer be able to request the Customer Chat Plugin with the following URL: https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js. If you do not switch to the URL stated below, the plugin will not render on your website.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/18/2017 at 1:23 AM, FERNANDO RODRIGUES M said:

 

Where can I translate the icon caption to my language? "Sign in with Facebook" to Login com Facebook

 

/modules/hifacebookconnect/views/tempaltes/hook/facebookconnect.tpl 

there are a couple of SIGN IN WITH FACEBOOK , just change them both.    TA-DA!! ;)

On 10/18/2017 at 1:23 AM, FERNANDO RODRIGUES M said:

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Hello, I have installed your module! Thank you for this work ...But when I do a test and try to connect me the small page that opens for the login facebook makes me a mistake:

Bonjour, j'ai bien installé votre module ! Merci pour ce travail... Mais quand je fais un test et essaye de me connecter la petite page qui s'ouvre pour le login facebook me fait une erreur :

Citation

 

Sorry, something went wrong.

We're working on getting this fixed as soon as we can.

Go Back

Facebook © 2018 · Help

 

Merci pour votre aide... Thank for help 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Tiri said:

Hello, I have installed your module! Thank you for this work ...But when I do a test and try to connect me the small page that opens for the login facebook makes me a mistake:

Bonjour, j'ai bien installé votre module ! Merci pour ce travail... Mais quand je fais un test et essaye de me connecter la petite page qui s'ouvre pour le login facebook me fait une erreur :

Merci pour votre aide... Thank for help 😉

Can you please share the URL where we can test it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Tiri said:

No of course i don't try new module on my web site... Only on local. See capture...Thank you456760702_Capturedcran2019-04-0316_51_11.thumb.png.118ab9f4ed67d1ebbf7bdafadeb01d6b.png See 

This could be related to Facebook or your local environment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, understand so i try tu instal online and see... Thank a lot for that.

Can i change the image logo on the front page ? Where in ftp folder can i found that 😉 

Merci merci

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
On 8/6/2016 at 6:31 PM, soccerstore said:

hi, in the authentication.tpl  where in the code I put on:{hook h="hiFacebookConnect"}

 

j avais une problème même qui je met le code {hook h="hiFacebookConnect"} je n'obtient pas le button facebbok

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
14 hours ago, marinettestore said:

Hi, 

Thanks for the great app! 

But my custom button located at authorisation.tpl always redirects to authorisation page during the checkout.. 

How can I fix it? 

A standard button on top of the page doesn't redirect. 

Thanks!! 

 

Hi,

Can you please share a video / URL where we can see the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, sum4444 said:

Hi,

Can you please share a video / URL where we can see the issue?

Hi,  thanks for your prompt reply, 

Please find the Dropbox link below 

https://www.dropbox.com/s/yq2ffxrpkkbimdd/2019_09_29_09_25_45_trim.mp4?dl=0

Web: https://marinette.store

Thank you! 

Edited by marinettestore (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
56 minutes ago, marinettestore said:

Hi,  thanks for your prompt reply, 

Please find the Dropbox link below 

https://www.dropbox.com/s/yq2ffxrpkkbimdd/2019_09_29_09_25_45_trim.mp4?dl=0

Web: https://marinette.store

Thank you! 

I just uploaded the new version of the module, please update it, clear your browser caches and give it a try.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 9/29/2019 at 10:28 AM, sum4444 said:

I just uploaded the new version of the module, please update it, clear your browser caches and give it a try.

Hello,

Thank you for offering this module.

Is it compatible with older versions of PS 1.6x ?

Thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/10/2019 at 6:06 PM, USB83 said:

Hello,

Thank you for offering this module.

Is it compatible with older versions of PS 1.6x ?

Thanks again

Yes, it's compatible with PrestaShop version 1.6.x

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

hi, in the authentication.tpl  when I put the code: {hook h="HiFacebookConnect" button_size="big/small"} I can't see the button. In the hedader its appear and work correctly. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Make sure to have it like this: {hook h="HiFacebookConnect" button_size="big"} or {hook h="HiFacebookConnect" button_size="small"}

Also, please make sure to clear smarty caches from backoffice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi  sum4444, 

How are you doing? I hope you're well and life is good as always!

As for the app, so, I've found another error:

If some new customer goes directly to "Sing In" - > "Sign in with Facebook" - > Enters FB login and password - > Gets error 500.

Could you please check it?

Thanks a lot!

Cheers!

Ps: The same issue with already registered but signed out FB user who wants to login the same way. 

Edited by marinettestore (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/2/2019 at 7:15 PM, marinettestore said:

Hi  sum4444, 

How are you doing? I hope you're well and life is good as always!

As for the app, so, I've found another error:

If some new customer goes directly to "Sing In" - > "Sign in with Facebook" - > Enters FB login and password - > Gets error 500.

Could you please check it?

Thanks a lot!

Cheers!

Ps: The same issue with already registered but signed out FB user who wants to login the same way. 

Hi,

Can you please share the URL where we can see the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...

Works fine, I did a new FB app and started working. Only thing I noticed which might not be related to the module is that PS caches the last logged in username and when another user logs in, it displayed the previous username. When I cleared the cache it changed to the currently logged user, a bit weird but...

P.S. I'm talking about the $customerName from getWidgetVariables in ps_customersignin.php module.

$customerName = $this->getTranslator()->trans(
                '%firstname% %lastname%',
                array(
                    '%firstname%' => $this->context->customer->firstname,
                    '%lastname%' => $this->context->customer->lastname,
                ),
                'Modules.Customersignin.Admin'

No idea why it gets cached. It might be my theme being buggy for using this customer name in its template, to show the logged in account in the menu.

Edited by wutsdis
had a problem with bad app configuration (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Whenever i include my own sdk i'm getting:

FB.login() called before FB.init().

- even if i include sdk on the top of header and if i remove all my fb codes and use sdk from plugin then i'm getting:

FB is not defined

PS 1.6.1.24, any idea what might be the issue?

I somehow managed to get it working till some point, but then again i'm getting another error:

hi_sc_fb_front_controller_dir is not defined

it shows right after entering credentials in facebook login popup

Edited by Masocrate (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, HiPresta said:

Did you disable the option "Load Facebook SDK JS"? If yes, then try to enable it.

It is enabled. 

I have attached all configurations along with facebook app.

1.png

2.png

3.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, thanks for this module. I have only a problem: after login, redirection doesn't work. Url is wrong. My site is multilanguage and I think it is due

$authentication_page = $link->getPageLink('my-account', true);

I am on PS 1.7.6.5

Edited by jacksfregio (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 4/30/2020 at 1:52 PM, jacksfregio said:

Hi, thanks for this module. I have only a problem: after login, redirection doesn't work. Url is wrong. My site is multilanguage and I think it is due


$authentication_page = $link->getPageLink('my-account', true);

I am on PS 1.7.6.5

What's the URL it's being redirected?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Hello.
The module works, but after registration it takes me to the blank page.

404 Page Not Found
We are sorry but the page you are looking for does not exist.

and also creates empty shopping baskets

What am I doing wrong?

 

 

jkjk.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 4/30/2020 at 12:52 PM, jacksfregio said:

Hi, thanks for this module. I have only a problem: after login, redirection doesn't work. Url is wrong. My site is multilanguage and I think it is due


$authentication_page = $link->getPageLink('my-account', true);

I am on PS 1.7.6.5

Hi, I have this problem too, have you found the solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, zubair99 said:

please guide for configuration....problem for facebook app ID .....what the meaning of facebook app id  and how can i get my Facebook app ID

Check the documentation tab from the module configuration tab, there is a video instruction on how to create an App.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/31/2020 at 5:20 PM, rabmark2u said:

Hello.
The module works, but after registration it takes me to the blank page.

404 Page Not Found
We are sorry but the page you are looking for does not exist.

and also creates empty shopping baskets

What am I doing wrong?

 

 

jkjk.jpg

Please share the URL where we can see the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem has been solved, but I'm not sure if it creates another problem; Open the meta_lang table, leave the url rewrite of the line with id number "18" blank. Then follow these steps; edit the term "my-account" in controllers-> front-> myaccountcontroller.php line 29,30,45 and passwordcontroller.php line 201.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, HiPresta said:

Check the documentation tab from the module configuration tab, there is a video instruction on how to create an App.

thanks configured ...... working good but facebook login button not appear in mobile and also facebook button not showing in registration form. its only show on home page and working good. i see in screenshots of other peoples where its show in user registration form

 

Edited by zubair99 (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, zubair99 said:

thanks configured ...... working good but facebook login button not appear in mobile and also facebook button not showing in registration form. its only show on home page and working good. i see in screenshots of other peoples where its show in user registration form

 

You'll need to add custom hook in your theme tpl files to display it in registration page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I've installed this module on Prestashop 1.7.6 and I'm getting an odd user form and in console I'm getting this message....

image.png.e122abf833719e1d3dc0692ea1d2df82.png

 

And this is the form... what's wrong??

 

Thks for the plugin...great jod..

image.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/14/2020 at 1:00 AM, zubair99 said:

Please guide me, am noy developer and don't know programming q 

If you're using PrestaShop 1.7, add the custom hook in the file:
/themes/YOUR_THEME/templates/customer/registration.tpl

For PrestaShop 1.6 add it in the file:

/themes/YOUR_THEME/authentication.tpl

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, ambrito said:

Hi, I've installed this module on Prestashop 1.7.6 and I'm getting an odd user form and in console I'm getting this message....

image.png.e122abf833719e1d3dc0692ea1d2df82.png

 

And this is the form... what's wrong??

 

Thks for the plugin...great jod..

image.png

Can you please share the URL?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, HiPresta said:

It seems you already use a Facebook connect module and most probably there is a conflict with our module. We recommend you to use only one Facebook connect module.

I've installed the free version of Social Login using Google sing in feature and your module to use Facebook sign in feature...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 21/6/2020 at 9:52, HiPresta said:

Si está utilizando PrestaShop 1.7, agregue el
enlace personalizado en el archivo: /themes/YOUR_THEME/templates/customer/registration.tpl

Para PrestaShop 1.6, agréguelo en el archivo:

/themes/YOUR_THEME/authentication.tpl

image.thumb.png.7c1744eb0a4be8a93b0fe7b543a01c05.png

 

Hola, me pasa lo mismo, no soy desarrollador, en que linea debo pegar el enlace personalizado? mucas gracias!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More