Inferno25 Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 (edited) Witam, Dzisiaj przeniosłem sklep z serwera na serwer. Wszystko wydaje się działać w porządku. Chciałbym usunąć wszystkie zamówienia, które w tym sklepie są (lista klientów również może zostać usunięta - nie musi, zależy mi najbardziej na pozostawieniu produktów). Czy istnieje jakiś bezpieczny sposób by to zrobić? Znalazłem moduł "Delete orders free" jednak w komentarzach do tego modułu pojawiały się wątpliwości czy na pewno usuwa on wszystkie informacje o zamówieniach z bazy danych i czy w przyszłości nie spowoduje jakiś błędów w działaniu sklepu. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Co proponujecie? Pozdrawiam Edited December 9, 2015 by Inferno25 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daresh Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 A nie masz tam modułu pscleaner autorstwa Presty? Zawsze nim czyszczę sklep i nigdy nie było problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferno25 Posted December 9, 2015 Author Share Posted December 9, 2015 (edited) Dzięki za odpowiedź. A czy on nie czyści czasem produktów? Tak jak napisałem w pierwszym poście - zależy mi by one zostały, przeniosłem sklep głównie po to by nie dodawać ich od nowa . Faktycznie, działa - dziękuję . Edited December 10, 2015 by Inferno25 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferno25 Posted December 10, 2015 Author Share Posted December 10, 2015 Ew. które tabele powinienem dla pewności sprawdzić i "doczyścić" żeby nie było potem przykrych niespodzianek w działaniu sklepu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferno25 Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 Odświeżam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts