Jump to content
Emre Küçük

500 Internal Server Error

Recommended Posts

Merhaba,

 

Web siteme giremiyorum 500 Internal Server Error hatası veriyor. Admin panele girebiliyorum hiçbir sıkıntı yok ama normal bir şekilde siteye girmiyor. Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

 

Teşekkürler.
Saygılarımla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Burada görünüyor ki hosting kaynaklı bir sorun...incelemek lazım...özelden gerekli bilgilerinizi iletirseniz bakabilirim...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merhaba

Hata gösterimini açıp ön sayfada ne gördüğünüzü burada yazabilirsiniz. Böylelikle hem sorunuzu çözeriz hem de başkaları aynı sorunu yaşadığında burada cevabını bulabilir. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

merhaba.

ben

 

Fatal error: Call to undefined method Shop::getContextShopID() in /home/eczacira/public_html/_eticaret/classes/Configuration.php on line 192

 

başlıklı hatayı aldım. Bilginiz var mı konuyla ilgili?

 

Teşekkürler.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evet, yanlışlıkla onu yapmışım. Şimdi düzeltebildim. 

 

config/config.inc.php yi açtım ve PS_LOCALE_LANGUAGE yazan yeri "en" yaptım.

 

düzeldi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More