LukaszTomczak Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Witam wszystkich. Udało mi się uruchomić i skonfigurować sklep na prestashop dzięki wątkom na forum polsko i anglojęzycznego. Za co wielkie dzięki ! Używam wersji 1.6.1.1 i domyślnego szablonu. Wszystko działało o.k do czasu kiedy dodałem większą ilość produktów. Produkty w danym dziale kategorii oraz dostawców zaczęły się rozjeżdżać. (zrzuty w załączniku). Związane jest to prawdopodobnie z paginacją ale nie umiem sobie z tym poradzić. Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 po pierwsze podaj linka, po drugie doprecyzuj, co znaczy, zaczely sie rozjezdzac, bo z tego co widze tylko na screenach to wyswietlaja sie dobrze po 3 w kolumnie... czyli za bardzo rozjazdu tutaj nie widac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Jest usunięte truncate z krótkiego opisu i dlatego taki bajzel się zrobił 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszTomczak Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Jest usunięte truncate z krótkiego opisu i dlatego taki bajzel się zrobił Yabber - w 100% masz rację. Oczywiście coś zmieniłem - nie sprawdziłem i do tego o tym zapomniałem Dzięki bardzo. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 no to nie jest rozjechanie, ani nie ma tym nic wspolnego z paginacja.... ciezko bylo wywnioskowac o co ci dokladnie chodzi. niektorzy lubia miec pelne opisy w grid, dlatego na to nie zwrocilem uwagi. na przyszlosc opisuj trafniej bledy, ktore chcesz rozwiazac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts