Patricko Posted October 18, 2015 Share Posted October 18, 2015 Cześć, Chcę przenieść wszystkie produkty i kategorie z jednego sklepu na drugi (oba Prestashop 1.5.6.2). Po przeniesieniu wszystkich tabel z nazwami zawierającymi słowa "product", "category", "attribute" i "image" z bazy do bazy - produkty pojawiają się na drugim sklepie, ale ze zmienionymi nazwami, bez opisów itd. Prawdopodobnie robię coś źle Jak to zrobić? Całą tą operację robię, ponieważ chcę w efekcie przejść z Presta 1.5.x na 1.6.x, ale tak, żeby nie robić przerw w funkcjonowaniu sklepu - dlatego chcę to zrobić na drugim sklepie Liczę na podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted October 19, 2015 Share Posted October 19, 2015 Jeśli chcesz to zrobić na drugim sklepie czyli jak mniemam aktualizację to, zrób sobie kopię 1 : 1, po co się bawić w przenoszenie poszczególnych tabel. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patricko Posted October 19, 2015 Author Share Posted October 19, 2015 Chciałem od zera wykonać wszystkie ustawienia - bo jak zaczynałem ze sklepem nie znałem się wystarczająco i trochę namieszałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts