UnEagle Posted September 10, 2015 Share Posted September 10, 2015 Dzień dobry, Moje produkty są najczęściej jednorazowe. Tzn. klient kupi, stan na 0 i przełączane są na niedostępne. Na sklepie mam 5 tysięcy produktów, a co miesiąc kilkaset z nich, które sa sprzedawane, zastępuję nowymi. Kilkanaście miesięcy i serwer zaczyna się zapychać, stąd moje pytanie. Czy jest jakiś moduł/sposób, który pozwoli mi usunąć produkty, które np. są na niedostępnym dłużej niż 3 miesiące? Lub jakieś inne rozwiązanie, np. usunięcie samych zdjęć starych produktów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adik822 Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 patrz import produktow, to bardzo proste wystarczy pomyslec i po ID i funkcji Usuń istniejące zdjęcia (0 = Nie, 1 = Tak) gdzie w id wpisujemy tylko te ID co chcemy usunac no i parametr 1 ID 0/1 203 1 208 1 itd itp IMPORT ... uff dziala w przypadku bledow podzielic na wiecej malych importow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts