Jump to content

BUG - Location: added "language and currency"


MichaelSV
 Share

Recommended Posts

Hello,

 

I just installed the v1.6.1.1 version of PrestaShop.

 

Then in "Location / Location / Import localization pack"

 

I want to import:

  • Localization pack you want to import: "United States"
  • Content to be imported: "Currencies" and "Languages"
  • Download location data "yes" (or "no", this bug still at the end)
When I click "Import":

  1. Treatment is done
  2. Then I redirected to the page of "connection"
  3. I enter my email and password
  4. When I validate the "connection", stay on the page of "connection" and I no longer have the "connection" form.
Why the connection to the back-office is realized more?

 

Thank you in advance for your answers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This changes nothing :(

 

When I test a plant native prestashop 1.6.1.1, a native easyphp, when importing the "languages" and "currency", I disconnected and arrives on the connection interface (I changed from "French" to "English").

 

I just tested the same setup on a OVH server, and importing the "languages", "currency" are carried out correctly (without disconnection).

 

It must come from a configuration problem "easyphp" (native).

I have not changed the default installation of "easyphp".

Edited by MichaelSV (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More