Twistedmind Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Este vreo posibilitate de a exporta mai intai catalogul intr-un fisier csv pentru a modfica preturi, cantitati, etc si apoi a-l incarca la loc? Eu folosesc IceCat pentru incarcarea produselor, nu trebuie decat sa le activez si sa le pun preturile, astfel ca o metoda de export a catalogului in format csv m-ar ajuta f.mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 vezi aici: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/45888/discusin_general/mdulo_exportproducts_para_1_dot_2_dot_5si apoi descrie si tu rezultatul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twistedmind Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Merge destul de bine, doar imaginile nu reusesc sa le incarc. Multumesc pentru tip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 imaginile le iei direct din folderul img/p pentru produse Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Eu folosesc IceCat pentru incarcarea produselor Poti sa-mi spui care este procedura prin care treci produsele in catalog cu icecat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twistedmind Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Am utilizat modulul de aici: http://www.kleversoft.com/productos_detalle.php?idsys=8987Oh5r77EEwvw2l75V4490jkMNKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 l-am vazut in actiune deja! am crezut ca folosesti alt script.oricum are o limitare de 5 produse / producator si .. se pare ca in timp mai si expira!tu ai luat o varianta full ? produsele preluate ti le da in lb. romana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twistedmind Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Am luat varianta full. Majoritatea produselor au specificatiile gata traduse in romana, trebuie umblat la descrieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts