mad23e_marius 0 Posted February 23, 2010 M-ar interesa sa pot alege in back office valuta in care sa pun pretul produselor.Daca nu ma insel, era un topic cu problema aceasta, dar nu il mai gasesc.Ma poate ajuta cineva? Share this post Link to post Share on other sites
Abh 4 Posted February 23, 2010 Payment - Currency - selectezi moneda implicita si... ar trebui sa mearga. Share this post Link to post Share on other sites
mad23e_marius 0 Posted February 23, 2010 Stiu chestia acesta , m-ar interesa sa pot sa aleg in back office atunci cand pun produsele ce moneda vreau la alegere intre € si $.Sper sa fi fost mai explicit de data aceasta. Share this post Link to post Share on other sites
Abh 4 Posted February 23, 2010 Imi pare rau atunci, dar nu cunosc raspunsul la intrebarea ta.Totusi, sunt curios, vrei sa vinzi in doua monede? Share this post Link to post Share on other sites
mad23e_marius 0 Posted February 23, 2010 Nu doresc sa vand in 2 monezi vand doar in RON, dar produsele pe care le vand imi vin in cele 2 monezi € fie $ , am un script care imi afiseaza pe FO doar in RON deci efectiv eu bag in BO produsele in valuta si se face atomat conversia in functie de cursul valutar , pentru moment pot baga doar produsele in moneda default adica USD si cauta un script care sa imi permita alegere in BO atunci cand pun produsele ori € ori $. Share this post Link to post Share on other sites
mad23e_marius 0 Posted February 23, 2010 S-a rezolvat, am gasit pana la urma, pentu cei care doresc rezolvarea o puteti gasi pe http://www.prestashop.com/forums/viewreply/201261/ Share this post Link to post Share on other sites