Jump to content
Sign in to follow this  
JohanB

Mail skickas inte [solved]

Recommended Posts

Hej!
Jag har en installation av senaste finalversionen av Prestashop. Webhotellet är Web10.
Problemet är att kunden aldrig kommer till sista steget i orderprocessen. Ordern läggs in i BO men inga mail går iväg, varken till kunden eller till mig. Jag har provat både med sendmail och egna smtp-inställningar utan resultat. Någon som vet vad jag bör göra?

Har sett att flera kunder till one.com har haft samma problem, tyvärr fungerade inte deras lösning på Web10.
Felmeddelandet lyder:

Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /usr/home/web/wse72664/config/../classes/Swift_Message_EmbeddedFile.php in /usr/home/web/wse72664/config/config.inc.php on line 20

Warning: require_once(/usr/home/web/wse72664/config/../classes/Swift_Message_EmbeddedFile.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/web/wse72664/config/config.inc.php on line 20

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/usr/home/web/wse72664/config/../classes/Swift_Message_EmbeddedFile.php' (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /usr/home/web/wse72664/config/config.inc.php on line 20



Shopen är inte live och kan testas på http://www.tacpro.se/index_dev.php.

Tack på förhand
// Johan

19258_K3HxRN55V1jZ34xYiajR_t

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bara en gissning, men unable to access låter som att det kan vara en rättighetsfråga?

/Mats

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More