Jump to content

PS 1.4.11.0 ebay module wrong img redirect and unfinished time to synch


marco78
 Share

Recommended Posts

Hy

have discovered annoying issue on ebay module after domain migration (when changed website dns redirection), before this migration everything was fine: catalogue sync, image parsing on ebay and so on

 

when had to change website dns to another domain, leaving mysql database and ftp directory unchanged  have started to get troubles

 

no one product image is shown on ebay marketplace else if on prestashop aren't visible exceptions

and as second trouble, when adding new products i'm going to sync on ebay module and nothing happen

 

i supposed that should be misconfiguration on htaccess or wrong cmod on ftp side

 

but activating develop mode (error reporting) as in defines.inc.php as in config.inc.php i can't obtain alert/indication because in back office everything seems unchanged  (may there be another system that suppress error reporting?)

 

please, someone could help me?

 

thanx in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More