Jump to content
vdmeer

[OPGELOST] Problemen met nieuw thema -> module theme configurator werkt niet

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik loop vast bij het installeren van ons nieuwe thema.

Via de addons hebben we een thema uitgekozen en gekocht.

 

De zip gedownload en in de backoffice geïnstalleerd.

 

Omdat de shop toen nog nergens naar leek heb ik ook alles uit de theme map (img / modules / themes) via FTP naar de root van de site geüpload.

Toen leek het al beter maar nog niet helemaal.

Dus de dump.sql van het thema in de database geïmporteerd.

 

Na deze sql is mijn backoffice opeens niet meer Nederlands (kan kloppen omdat het thema niet Nederlands is)

en de site lijkt al heel wat.

Echter, voordat ik de sql importeerde had ik een aantal plaatjes (o.a. de 1e grote) op de homepage, die zijn nu weg.
En er staan plaatjes in de categorie menu die er niet horen.

 

Weet iemand toevallig hoe ik de plaatjes weer op de homepage krijg?

En hoe haal je de plaatjes uit het categoriemenu (de drop down list die je krijgt als je met je muis over de categorie gaat)

 

Alvast bedankt voor het meedenken!

 

Karen

 

Edited by vdmeer (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inmiddels ben ik wat verder, de plaatjes in het drop down menu heb ik gevonden en weggehaald. Dus dat is klaar.

 

Ik denk dat ik ook gevonden heb waarom de plaatjes en reclame e.d. op de homepage niet zichtbaar zijn, de module "Theme Configurator" lijkt een probleem te hebben.

Als ik namelijk bij de Modules deze module opzoek, dan staat er "enable" achter.

Als ik daarop klik krijg ik een foutmelding bovenin mijn scherm, namelijk:

 

The following module(s) were not upgraded successfully:

  • Theme configurator :
        No upgrade has been applied
        To prevent any problem, this module has been turned off

Vervolgens kan ik wel door naar de configuratie maar als je later weer kijkt is het inderdaad weer uit.
Binnen de configuratie kan ik wel nu de plaatjes zien e.d. dus daar zal ik het vast aan kunnen passen...

 

Iemand een idee hoe ik deze module foutloos aan de praat krijg?

 

Alvast heel erg bedankt voor het meedenken!

 

Karen
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More