[Free Module] Image Optimization Via Resmush.it Service - Page 3 - Free Modules & Themes - PrestaShop

Jump to content

Photo

[Free Module] Image Optimization Via Resmush.it Service

free module image optimization smush.it resmush.it

#41

Posted 25 May 2016 - 11:38 AM

Langtofte

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 Active Posts

I have tried installing this module, but can't find it anywhere in the modules list. BO states that install is succesfull.

 

What name should I look for, or is there some else to fix?

 



#42

Posted 25 May 2016 - 11:48 AM

wagood

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 408 Active Posts

smushit


Помогаю с Престашоп


#43

Posted 25 May 2016 - 08:32 PM

Langtofte

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 Active Posts

I have searched everything, but there is nothing called Smushit. In the FTP file manager i can see a file called smushit.php in the /module/ directory but there is no folder with Smushit.



#44

Posted 26 May 2016 - 07:51 AM

wagood

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 408 Active Posts

Sorry, I don't add module files to smushit folder. Create it manually /modules/smushit and move all files inside or download archive again.


Помогаю с Престашоп


#45

Posted 31 August 2016 - 01:09 AM

stefanoste

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 103 Active Posts

Ps 1.6.1.6 regenerate all images Total saved: 0 bytes not working  ...for any fix update please advice 



#46

Posted 01 September 2016 - 11:18 PM

JavierP

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 436 Active Posts

please, if you can solve the problem with the module to work properly again ... Do not optimize images. We will be very grateful. regards



#47

Posted 12 December 2016 - 12:37 AM

dariodipa

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 32 Active Posts

work for presta 1.7 ?



#48

Posted 13 December 2016 - 02:42 PM

wagood

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 408 Active Posts

work for presta 1.7 ?

Yes, add 1.7 version.


Помогаю с Престашоп


#49

Posted 27 December 2016 - 01:36 PM

mz24

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 Active Posts
hello,

your module it's not compatible with prestashop 1.6.1.10, because i regenere all picture product but in module Total saved: 0 bytes, why

Thanks

#50

Posted 27 December 2016 - 02:14 PM

dariodipa

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 32 Active Posts

module dont work with regen miniature , try upload a new one



#51

Posted 27 December 2016 - 02:32 PM

mz24

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 Active Posts
Why "wagood" says you have to regenerate images ?

#52

Posted 27 December 2016 - 02:38 PM

dariodipa

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 32 Active Posts

mmm wait for response of wagood :P



#53

Posted 29 December 2016 - 12:18 PM

mz24

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 Active Posts
no response :(

#54

Posted 03 January 2017 - 09:48 PM

JavierP

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 436 Active Posts

Please solve the problem for version 1.6.1.10 thanks.



#55

Posted 24 January 2017 - 08:19 PM

laurapessoa

    PrestaShop Enthusiast

  • Members
  • PipPip
  • 210 Active Posts

Is this module working for PS 1.6.1.11??

 

Thanks in advance.



#56

Posted 24 February 2017 - 11:16 PM

redrum

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 10 Active Posts

I installed this module on a 1.7.0.5
I went to 'Design > Image Settings' and then hit the "Regenerate thumbnails"-button.
Then I go to
'Modules > resmushit > Configure'
And the module says "Total saved: 8646 bytes"

But when I check the image folders the images size are the same as before I did this procedure.

What could be wrong?



#57

Posted 27 February 2017 - 02:17 PM

Marco X

    PrestaShop Apprentice

  • Members
  • PipPip
  • 29 Active Posts

1.6 for ps 1.6.x is not working



#58

Posted 24 May 2017 - 01:33 PM

slashdev

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 Active Posts

1.6 for ps 1.6.x is not working

 

Hi, dude.

 

I've fixed this problem. See https://drop.me/opQg8a



#59
TBL

Posted 26 May 2017 - 01:24 PM

TBL

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 22 Active Posts

Hi , I tried to downbload Resmush.it from drop.me and my computer says the file may be corrupted. Is the link from page 1 works for 1.6.1.2 and 3 ? I have noticed may disagreement from users on that topic. WHat can be the risk if it doesn't work ? The shop would still running ?



#60

Posted 26 May 2017 - 02:35 PM

slashdev

    PrestaShop Newbie

  • Members
  • Pip
  • 0 Active Posts

Hi , I tried to downbload Resmush.it from drop.me and my computer says the file may be corrupted. Is the link from page 1 works for 1.6.1.2 and 3 ? I have noticed may disagreement from users on that topic. WHat can be the risk if it doesn't work ? The shop would still running ?

Work for 1.6.1.3

 

Try it link:

https://wetransfer.c...26133328/e0637c





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to use our cookies.     Learn more