Jump to content

[MEGOLDVA]Kép probléma IE alatt


vituss
 Share

Recommended Posts

Sziasztok!

 

Most kezdtem foglalkozni a prestával, 1.6. Kicsit alakítgatom, és látom ám :) , hogy a slider és egyéb kép funkciók nem működnek ie alatt. 

Nem igazán vágom én ezt, ezért gondoltam hátha tudtok segíteni. 

Az internet explorer ezt a hibát jelezte:

 

"Weblap hibáinak részletei
 
Felhasználói ügynök: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C)
Időbélyegző: Wed, 3 Jun 2015 00:04:46 UTC
 
 
Üzenet: A várt elem azonosító, karakterlánc vagy szám
Sor: 995
Karakter: 145
Kód: 0
 
Előre is köszönöm srácok
Edited by vituss (see edit history)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itt az igazi kérdés az, hogy milyen verziójú IE-t használsz, és milyen Operációs rendszert.

Szia! 

Köszönöm a gyors választ!  

Win7 ultimate sp1 az op rendszer, és igazából IE-t nem használok csak gondoltam megnézem hogy néz ki alatta. Ja és Internet explorer 8!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esetleg a KTC (CCC) beállításokat (a Teljesítmény fülön) kapcsold ki, ha be vannak (most olvastam).

Attila köszönöm!! 

IE11 megoldotta a problémát. Bárcsak minden ilyen egyszerű lenne :D 

Köszi még 1*

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More