Jump to content

Recommended Posts

Hoi,

 

Als ik bij een product een accessoire plaats komt wel het tabblaadje accessoires er te staan maar het betreffende product komt er niet onder te staan. Waar zou dit aan kunnen liggen? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb het nu opgelost met een module. Maar ik ga het nog wel proberen te doen wat je zegt want die module is niet zo heel erg mooi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik krijg er de kriebels van als je out-of-the-box functionaliteit pas werkend krijgt met een third-party module... ;-)

 

Laat me even weten of cache helpt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laat verder maar zitten. Ik had alles verknooit en ga nu proberen een backup van afgelopen donderdagavond terugzetten. Al het werk van afgelopen 2 avonden totaal voor niks geweest. Had zo'n 100 producten toegevoegd al. Nu dus eerst alles goed werkend krijgen voordat we weer producten toe gaan voegen. K*tzooi. Prestashop is er niet beter op geworden sinds ik laatste keer er mee bezig was.

 

Ik denk dat ik totaal opnieuw ga beginnen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More