Jump to content

Anyone know about this manufacturer bug?


Christian Balsløv
 Share

Recommended Posts

We are running PrestaShop v. 1.5.6.0 and for technical issues we can't update the system right now. We have found a bug witch seems to be solved in PrestaShop v. 1.6.0.7 and we want to implement the fix in our version of PrestaShop. 
 
Problem description
Step 1) If you go to the administration > Customers > Addresses > scroll to the bottom > Click on Set required fields for this section > Check the fields phone and phone_mobile > Click Save. 
 
post-737400-0-03211600-1431506479_thumb.png
 
 
Step 2) Go to Catalog > Manufacturers > Add new address > Fill the fields witch is required (red star*) > click Save. 
 
post-737400-0-48174000-1431506479_thumb.png
 
 
Step 3)
Now you get an validation error saying that "Property Address->phone is empty" even though the field wasn't required? How can I fix this bug so the red star automatically appear if the field is required under Customer Addresses? 
 
post-737400-0-97133900-1431506479_thumb.png
 
Can someone help me where to go from here? Maybe a link to the fix on http://forge.prestashop.com/ ?

 

post-737400-0-03211600-1431506479_thumb.png

post-737400-0-48174000-1431506479_thumb.png

post-737400-0-97133900-1431506479_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More