Abh Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Am nevoie de un modul gen reteta zilei, ca pe http://edhd.ro/ in partea dreapta. Sugestii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 platesti unu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 Era intrebare? Am rezolvat pana la urma, compensez cu imaginatie acolo unde nu am abilitati (deci in multe locuri) )Am pus un bloc aditional care afiseaza continutul unui CMS, iar in el voi insera un buton. Acel buton duce catre un alt CMS unde voi scrie retele. Poate fac un tabel acolo, ceva de genul. Inca n-am ajuns la partea aia.saach, ajuta-ma cu un buton, ca tu esti mare expert din cate vad. Uita-te la poze. A doua e cea originala, nu imi afiseaza ultima litera. Original si dupa ce largesc #search_button {width:auto;)Concluzia, nu de acolo ar trebui sa-l modific. Problema: restul butoanelor cu aceleasi atribute merg ok.Cat despre plati, chestii, trestii, crede-ma ca dupa ce am trecut prin toate astea as fi mai mult decat fericit sa dau timpul inapoi si sa platesc pe cineva sa-si distruga nervii cu el Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 nu-s expert! si fara sa am pagina in fata sa vad css-ul aferent nu pot sa-ti dau un raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 nu fi modest! toti putem fi experti prin comparatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 in tema la tine modifici css/global.css si schimba la linia 546 proprietatea width:40px; apoi la linia 871 width:10em;mai ramane sa faci imaginea /img/button-mini.gif la latimea 40px Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted January 26, 2010 Author Share Posted January 26, 2010 Am ajuns si eu asa expert incat ma jucam deja cu proprietatile alea, din pacate credeam ca butonul ala se largeste singur dupa text, nu ca e o imagine fixa. De asta aveam dubii. Am modificat la sugestia ta si button-mini.gif iar acum merge. Merci mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts