Abh Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Buna ziua.Imi tot bat capul cu un produs aici, nu ma lasa sa il adaug nicicum."campul friendly URL este necesar cel putin în English (English)"Problema e ca am mai adaugat doua produse inainte intr-o alta subcategorie si le-a luat, nu am idee ce-i cu eroarea asta din moment ce nu am niciun camp pentru friendly url pe pagina respectiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abh Posted January 22, 2010 Author Share Posted January 22, 2010 Ok, solutia, pe pagina de adaugare a produsului exista un link "Apasati aici pentru a imbunatati rangul in motoarele de cautare (SEO)" pe care trebuie apasat ca sa se deschida campurile de meta si url. Ha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 SEO -> Apasati aici pentru a imbunatati rangul in motoarele de cautare (SEO)ai un drop down pe pagina unde introduci datele produsului.ultimul camp este friendly-urlLE: se pare ca am postat raspunsul amandoi in acelasi timp.te rog pune [REZOLVAT] editand titlul topicului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts