cinrex Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 (edited) Witam, mam problem z menu.Wydawało mi się, że to popularny problem jednak widzę, że każdemu się rozwija, u mnie menu górne się nie rozwija. Korzystam z standardowego szablonu.Jak to naprawić?http://lampa-solna.pl Edited February 16, 2015 by cinrex (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
john54 Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 witam, nie widzę w kodzie strony żeby były jakieś podkategorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinrex Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 Okej, to raz jeszcze. Dodałem testowo kategorie "Kategoria testowa" ona ma swoje 2 podkategorie, każda z podkategorii ma po jednym produkcie.Menu jednak wciąż się nie rozwija.http://lampa-solna.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Tylko to nie jest standardowy moduł i ciężko powiedzieć czy on się w ogóle rozwija? Masz link do jakiegoś demo z przykładem że to menu sie może rozwijać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinrex Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 (edited) Chociażby http://www.extremegymsupplements.co.uk/, ale za chwilę postaram się znaleźć inne. Skoro to nie jest standardowy moduł, to jaki jest standardowy?Korzystam z modułu : Górne menu poziome v2.1.0 - by PrestaShopwydawało mi się, że jest standardowyKolejny problem to stopka, pod szarym tłem jest jeszcze duży biały odstęp. Edited March 11, 2015 by cinrex (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Ok, zmylił mnie wygląd i nazwa tematu teraz widzę w pliku superfish-modified.css linia 86 masz display: none; dlatego sie nie rozwija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinrex Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 (edited) Dzięki, ale to nie będzie to. Jak zmieniłem na np: display: inline; to miałem już cały czas rozwinięte menu. Zauważyłem, że autor strony którą podałem w poprzednim poście też ma tam none;. Co więcej pobrałem cały kod superfish-modified.css od niego, wkleiłem do siebie i nie działało.Zauważyłem, że u mnie trochę inaczej wygląda kod menu, u niego po prostu jest <li> <ul></ul> </li> a u mnie <li class="sfHoverForce">. Gdzie znajdę plik z takim kodem, żeby to próbować edytować? Edited March 11, 2015 by cinrex (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinrex Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 Rozwiązanie to włączyć CCC w Preferencje/Wydajność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinrex Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 Rozwiązanie to włączyć CCC w Preferencje/Wydajność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts