Marcin12 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Witam, mam takie pytanie czy ktoś mógłby się wypowiedzieć w takiej kwestii: mam link sponsorowany który polecił mi wkleić mój partner handlowy do przycisku "add to cart" żeby on wiedział że ktoś kupił jego towar ze sklepu. Czy jeżeli taki link wkleję w pliku products.css to zadziała? Nie wydaje mi się że tam by było jego miejsce. Bardzo proszę o jakąś sugestię lub wskazówkę... pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin12 Posted February 13, 2015 Author Share Posted February 13, 2015 A może Pan moderator coś by wiedział na ten temat? plase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
john54 Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Przycisk dodaj do koszyka jest linkiem a w produktach polem. Nie widzę zbytnio możliwości dodania jakiegoś innego linku tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 mam link sponsorowany który polecił mi wkleić mój partner handlowy do przycisku "add to cart" żeby on wiedział że ktoś kupił jego towar ze sklepu. a jak ten link wygląda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin12 Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 już po problemie rozwiązałem to tak że towar nie ma produktów ale w short description dałem buttona i podlinkowałem.... chodziło o to żeby był towar w sklepie ale kupowanie na stronie producenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 nowe podejscie do dropshippingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 już po problemie rozwiązałem to tak że towar nie ma produktów ale w short description dałem buttona i podlinkowałem.... chodziło o to żeby był towar w sklepie ale kupowanie na stronie producenta. jako "kupujacy klient" mialbym obawy przy takim zakupie, ze kupuje na jednej stronie, nagle przeladowuje mnie na inna strone.... chyba nie zdecydowalbym sie na zakup takiego produktu.... kiepskie rozwiazanie moim zdaniem.... a co do przycisku i jego rozbudowania... mozna bylo to zalatiwcic skryptami i onClick() albo pokusic sie o rozbudowe tego ajaxem, ale wtedy trzeba by tez zmienic glowna klase wywolania przycisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts