Costin_dmtr Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Salut oameni buni...am ceva probleme cu fisierul product-list.tpl (cum apare si in imagine).Cuvantul "Disponibil"apare peste butonul de adaugare in cos.Daca ma poate ajuta cineva.... dau o bere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor2009 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Treaba este simpla .. Daca spui ca ai problema doar cu fisierul product-list.tpl si este la fel ca cel din poza , repune din folderul prestashop acest fisier... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 pai ai schimbat ceva acolo ? spune-mi unde apare Disponibil ?in right_block sau center_block ?asa cum vad eu implicit trebuie sa apara sus in drepta la titlu deci in center_block !daca ai site-ul online ajuta mai mult sa vad codul direct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin_dmtr Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 eu folosesc versiunea 1.1 si din pacate nu mai gasesc scriptul versiunii 1.1 sa o pot downloada..apoi sa dau paste la fisierul product_list.tpl peste fisierul meu vechi...normal asa ar trebui sa fac sa functioneze...in right_block apare codul de mai sus.www.originalstore.ro este site-ul meu.si as mai avea o problema...nu reusesc sa mut pretul homefeatured sa apara in centru...am cautat in global.css in tema siteului dar nu gasesc....cineva mai priceput ma poate ajuta?10Xam rezolvat cu product_list.tpl....trebuia sa modific din global.css la float,era setat pe right si am modicat pe center. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 in global.csspentru disponibil la linia 1581 sterge proprietatea float:right;pentru pret la linia 1087 adauga proprietatea : text-align:center; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costin_dmtr Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 MS Saach ...raman dator man...am rezolvat cu disponibilitatea....acum trec la mutarea pretului din homefeatured..10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts