Jump to content
  • 0
Xavier  du Tertre

New message won't post, sends you to PrestaShop homepage?

Question

Hi,

 

Sometimes, you'll write a new message (new topic or new reply to an existing topic) and when you click "Post", it ignore everything you've written and sends you to the PrestaShop homepage. You've lost your message.

 

This happens when there's a forbidden word in your message or in the title of your topic. Forbidden words are on a forum blacklist because they're used by spammers very often. For instance, the word "b.o.o.t.s.t.r.a.p"  is blacklisted because lots of spam topics selling "b.o.o.t.s" are posted...

 

So when the forum doesn't accept your post and sends you to the homepage, just go through your message and try and find out what word might be blacklisted.

 

Hope that help! :)

 

Xavier

 

PS : I had to re-write this message because of b.o.o.t.s.t.r.a.p -.-'

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

the same with word: d.r.u.g

in polish word like: d.r.u.g.i  means just "second"

believe me, we aren't d.r.u.g dealers   :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This happens when there's a forbidden word in your message or in the title of your topic. Forbidden words are on a forum blacklist because they're used by spammers very often. For instance, the word "b.o.o.t.s.t.r.a.p"  is blacklisted because lots of spam topics selling "b.o.o.t.s" are posted...

 

This is bad. PS should rename the default theme, cause it is impossible to make reference to it without tricks when you are supporting new users. By writing only default they don't find the location...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello Enrique,

 

Our anti-spam was partly deactivated last week for website stability reasons and improvement purposes, but we're reactivating it this week! Thanks for being so patient.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This is bad. PS should rename the default theme, cause it is impossible to make reference to it without tricks when you are supporting new users. By writing only default they don't find the location...

I agree!!! I tried three times to make a new forum post and all three were rejected. What about using whitelist, prestashop?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Isn't it possible to at least give clear error messages instead of just dumping people on the home page? It would save a lot of people a lot of time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

in  italian forum 2 people has the same problem with the word pagamenti

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Some word you had to write in different way like Bootstrap, so if first letter is uppercase everything works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sorry but what is happening to that forum ? When i press to open a new threadna and press submit i'm redirected to the homepage of prestashop.

 

Please fix becouse i'm unable to open new threads.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Strange, i have rewrite exactly the same after some time and it hav work perfectly.

 

Is a forum bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Strange, i have rewrite exactly the same after some time and it hav work perfectly.

 

Is a forum bug.

That's right. The filter is inconsistent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More