mentos Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Czy znacie może jakiś moduł w którym mogę przypisać koszty transportu do kategorii (może to nietypowe ale tak mi będzie najprościej) Mam w sklepie dwie kategoriie których zawartość importuje z innego miejsca na świecie i w tym przypadku chciałbym wpisać wyższy koszt transportu niż w przypadku pozostałych produktów . Czy jest jakiś gotowy moduł czy trzenba pisać dedykowany ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 W karcie produktu masz opcje przypisania do danego przewoźnika więc możesz produkty A przypisywać do przewoźnika 1, natomiast produkty B do przewoźnika 2. Ewentualnie możesz korzystać z jednego przewoźnika a do wybranych produktów dodawać dodatkowe koszty dostawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentos Posted January 11, 2015 Author Share Posted January 11, 2015 tylko że produktów jest bardzo dużo i zmiana ich ręczni po kolei nie wchodzi w grę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts