slimak Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 ALOHA! Jak zmienić menu rozwijane pod menu głównym tak aby działało jak główne. Chodzi o to że łatwiej jest trafić w klawisz (napis z tłem) niż w sam napis. Jak i gdzie kolorować przyciski i ich podświetlanie. Pozdrawiam @_" Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Można dodać padding do elementów które mają być "większe". Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 ... czy to odpowiedź na mój post? - jakoś nie czuję się mądrzejszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 ALOHA! Jak zmienić menu rozwijane pod menu głównym tak aby działało jak główne. Chodzi o to że łatwiej jest trafić w klawisz (napis z tłem) niż w sam napis. Jak i gdzie kolorować przyciski i ich podświetlanie. Pozdrawiam @_" ... czy to odpowiedź na mój post? - jakoś nie czuję się mądrzejszy podaj url do sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 ... czy to odpowiedź na mój post? - jakoś nie czuję się mądrzejszy bez komentarza...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 http://skladdrobiazgowniebanalnych.pl/PrestaShop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts