emteusz Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 (edited) Witam, mam problem z modułem kategorii, mianowicie, po wybraniu odpowiedniej podkategorii (w załączniku foto) moduł kategorii w ogóle sie nie wyświetla, inne rzeczy w lewej kolumnie są, sprawdzałem poprzez liveedit - moduł istnieje, sprawdzałem ogólnie w displayLeftcolumn - moduł istnieje, mógłbym liczyć na pomoc? Pozdrawiam edit: Wyjaśnienie załącznika:w Led Żarówkach kategorie są, w Ar-111 już nie ma Edited January 3, 2015 by emteusz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
john54 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 a w moduły->blok kategorii -> konfiguruj Kategoria główna masz zaznaczone "Home category" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emteusz Posted January 3, 2015 Author Share Posted January 3, 2015 po zaznaczeniu na Home category działa, dziękuję bardzo za wskazówkę pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts