Jump to content

Problems with Featured Products on the Homepage Module


Recommended Posts

Can anyone help me please? I have updated to 1.6 but the Featured Products On the Homepage Module displays no images in the central column of the Home Page.I have to use the 0.9 version of this module to display the images of the products.This is a pity because you loose the randomise and catagory features of the new module. Any help would be greatly appreciated !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you please post the URL of the shop you are experiencing the problem. Also, turning your site to DEBUG would greatly help you.

 

1. Open config/define.inc.php

2. Find a define("DEBUG",false);

3.change the false to true

 

Martin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thankyou for your reply.I hadn't installed the theme configurator but I have now and re-installed the new module.It's getting closer I have left it running it is displaying ? instead of the image. Again if you click on a ? a product page appears with the larger image. The images are on the server because the old 0.9 module found them. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you look at the html code for the non-showing image in the features block it is looking for a numbered -home_default.jpg which doesn't exist.However if you use the old 0.9 module the images appear correctly.If anybody can help me resolve this so I can use the new module, I would be extremely grateful.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More