Czarekplpl Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Witam. Po testach i konfiguracji chciałbym uruchomić sklep ale mam spory bałagan w stanach magazynowych. Jest domyślnie w Presta taki moduł: PRESTA SHOP CLEANER V1.8.2 Chciałem zapytać czy ktoś ma doświadczenie z tym modułem. Chodzi mi o funkcję: DATABASE CLEANING Czy ta funkcja wyczyści mi tylko stany magazynowe na zero czy jeszcze coś :-)) onfigure "PrestaShop Cleaner" moduleConfigure "PrestaShop Cleaner" moduleConfigure "PrestaShop Cleaner" module Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 (edited) ten modul czysci wszystko: produkty, zamowienia, klientow, koszyki, statystyki..... jednym slowem doprowadza preste do calkowicie pustego narzedzia, do "zera" Edited December 17, 2014 by deejay3 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarekplpl Posted December 17, 2014 Author Share Posted December 17, 2014 Tak oczywiście czyści wszystko ale tam jest kilka różnych opcji. Przy pierwszych dwóch są wyjaśnienia a przy następnych dwóch nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek_web Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Ustawienia w panelu także czyści, i przywraca domyślne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts