Jump to content
Annabono

Moduł jest już zainstalowany - nie wyświetla się

Recommended Posts

Witam!

Ostatnio zmagałam się z instalacją darmowego modułu cookies autorstwa VEIKA na prest 1.609.

Wszystko było w porządku dopóki nie wymazałam w przeglądarce plików cookies oraz histori aby sprawdzić czy moduł działa i jak się wyświetla. Po tej czynności modułu wcale nie ma w backoffice jako zainstalowane oraz aktywne. Gdy jednak chce go zainstalować wyskakuje błąd z adnotacją że dany moduł jest juz zainstalowany. Moje pytanie brzmi czy można odinstalować w jakiś sposób moduł z ftp - bo wyrzucić go wiadomo że mogę;) Chodzi mi o to aby wymazać go na tyle żebym mogła go zainstalować jeszcze raz bez komunikatu "moduł jest juz zainstalowany";) - bo cholera nie jest!;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam!

Ostatnio zmagałam się z instalacją darmowego modułu cookies autorstwa VEIKA na prest 1.609.

Wszystko było w porządku dopóki nie wymazałam w przeglądarce plików cookies oraz histori aby sprawdzić czy moduł działa i jak się wyświetla. Po tej czynności modułu wcale nie ma w backoffice jako zainstalowane oraz aktywne. Gdy jednak chce go zainstalować wyskakuje błąd z adnotacją że dany moduł jest juz zainstalowany. Moje pytanie brzmi czy można odinstalować w jakiś sposób moduł z ftp - bo wyrzucić go wiadomo że mogę ;) Chodzi mi o to aby wymazać go na tyle żebym mogła go zainstalować jeszcze raz bez komunikatu "moduł jest juz zainstalowany";) - bo cholera nie jest! ;)

 

usunięcie z FTP, odświeżenie back office, następnie ponowne wgranie może w tej sytuacji pomóc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More