xenaxx Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Witam wszystkich i z osobna, mam problem z którym sobie nie radzę. U mnie na stronie internetowej w tytułach artykułu i opisach pokazuje w pierwszej kolejności nie nazwa marki tylko co się sprzedaje np.w okularach słonecznych i nie tylko w pierwszej kolejności wyświetla się nazwa Okulary przeciwsloneczne , później marka : http://brandsvestis...._category=15226 Pełny opis pojawia się jak się najedzie myszka na obrazek. Chciała bym aby we wszystkich artykułach w pierwszej kolejności wyświetlała się nazwa marki. Podobno jest to kwestia ustawienia w Prestashop, ale nie wiem jak i gdzie to ustawić. Prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 9, 2014 Share Posted December 9, 2014 product-list.tpl zmieniasz <a class="product_img_link" href="{$product.link|escape:'html':'UTF-8'}" title="{$product.name|escape:'html':'UTF-8'}" itemprop="url"> na <a class="product_img_link" href="{$product.link|escape:'html':'UTF-8'}" title="{$product.manufacturer_name|escape:'html':'UTF-8'} {$product.name|escape:'html':'UTF-8'}" itemprop="url"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
xenaxx Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 Witam, na spokojnie szukałam tej linijki <a class="product_img_link" href="{$product.link|escape:'html':'UTF-8'}" title="{$product.name|escape:'html':'UTF-8'}" itemprop="url"> i nigdzie w kodzie tego nie znalazłam A szukałam linijka po linijce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts