CCG Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Bună, Am ceva probleme pe care vă rog sa ma ajutați să le remediez, dacă se poate. La crearea unui cont nou se cere și titlu( Mr., Mrs.), și data nașterii. Aș vrea să scot aceste cerințe. Mai este și căsuța de bifat cu ” primeste oferte speciale de la partenerii nostri”. Nu le cosider necesare si as vrea sa le fac sa dispară. Și mai am o problemă. Dacă scriu cu diacritice acestea sunt scrise cu un alt font decât restul caracterelor. Asta cum se poate rezolva? Vă rog sfaturi pe ”băbește” pentru că nu-s web designer sau programator, da mă străduiesc. Vă mulțumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 O varianta simpla poate fi urmatoarea: Daca campurile respective nu sunt obligatorii le poti ascunde simplu din CSS daca ai mai lucrat pana acum cu asa ceva. Daca imi amintesc bine gasesti campurile respective in themes/nume-tema/css/global.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts