Jump to content
Sign in to follow this  
Jikdor

Product images not showing

Recommended Posts

When I click save it says "Update successful" but for some reason the product images won't upload anyway. All folders are set to 0777. I can upload images to categories and other places on the site, just not on the products. How do I fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have the SAME problem

i use xampp,and 1.2.5.0 prestashop.

i import with csv file
catalog is ok.
but the products's image are not show up.,and the catalog column is not right. all set to home.

EMERGENCY watting been solved.

THANKS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone?! :(
I think Presta Shop is really awesome and I'm glad I found it... I don't wanna go back to Zen Cart because of this litle problem!
Is this a bug in Presta Shop or has it to do with my server configuration? It's so odd it workes fine on my localhost when running it on wampserver but not on my webserver (windows).

Here is my php info: http://www.fetaklipp.se/phpinfo.php

I don't have access to the php.ini file (I think) so I'll have to contact my host if it has to do with the server config. If so, what do I need to ask them?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

If you able friendly url, then check your .htaccess file

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't use friendly urls because mod_rewrite is not enabled. Is that a problem for product images?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be
cuz the images are also foun via a 'friendly url'

go to preferences an make sur the friendly url option is checked and then follow the instructions of the .htacces-generator (> tools)

@Sportvoeding: looks like you delete the module of products.
Wich would it be?
http://www.prestashop.com/forums/viewreply/168694/
(already re-deleted some of those, like suppliers, cuz i know those aren't the problem)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok looks like the problem is my php version. My host is running PHP Version 5.2.9-2

Some PHP 5 versions are bugged and prevent PrestaShop from working correctly:
PHP 5.2.1 (authentication is impossible)
PHP 5.2.6 (authentication is impossible under 64bits servers)
PHP 5.2.9 (image management/upload broken)
PHP < 5.2 (invalid date timezone)

I hope my host can change it...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More