Jump to content
Sign in to follow this  
maydo

problém aprés l'installation

Recommended Posts

le site ca marche pas aprés l'installation www.institut-sigma.com/atlasart

et l'administration www.institut-sigma.com/atlasart/atlasart

comment faire pour actif le site

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salut,

Enlever les www dans l'adresse tout simplement...

http://institut-sigma.com/atlasart/

http://institut-sigma.com/atlasart/atlasart/login.php?redirect=index.php

Par contre vous avez fait une installation sans la configue "exemple" du coup la boutique est "vide"

V++

Atch



comment je doit faire en détails stp


mon settings.inc.php
<?php

define('__PS_BASE_URI__', 'www.institut-sigma.com/atlasart/');
define('_THEME_NAME_', 'prestashop');
define('_DB_NAME_', 'institut_net');
define('_DB_SERVER_', 'localhost');
define('_DB_USER_', 'institut_net');
define('_DB_PREFIX_', 'ps_');
define('_DB_PASSWD_', '******');
define('_DB_TYPE_', 'MySQL');
define('_COOKIE_KEY_', 'DYWIezMmcwHbHAuCU7TRoHOcy6pNhiwpTwpLBwej8T0Vmx9CbVANWd2W');
define('_COOKIE_IV_', 'Umv1eRdw');
define('_PS_VERSION_', '1.2.5.0');

?>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More