corint1 Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 ma mir cum de nu a sesizat inca nimeni pana acum aberatia ... daca aplici o reducere unui produs , in tab-ul " info ", am observat cu stupoare ca reducerea valorica se aplica pretului cu TVA , iar reducerea procentuala se aplica pretului fara TVA ... credeti ca se poate corecta ? in sensul ca si reducerea valorica sa se faca asupra pretului fara TVA ... merci !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 la mine apare corect : expl:produs = 1000 leipret final cu tva (19%) = 1190 leicaz 1: reducere 190 lei => pret final = 1000 leicaz 2: reducere 10% => pret final = 1071 leideci ambele reduceri se fac din pretul finalfolosesti cumva un adaos de cod pe acolo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted November 30, 2009 Author Share Posted November 30, 2009 da ... am codul modificat in sensul ca pretul de la combinatii se insumeaza la pretul fara tva , dar nu cred ca are legatura cu reducerea, pt ca reducerea nu se aplica si la pretul din combinatii indiferent daca este modificat sau nu ( la pretul cu tva sau fara )... eu vorbesc de reducerea din tab-ul info ...modificarile sunt cele din topicul :http://www.prestashop.com/forums/viewthread/34480/module_i_teme/rezolvat_pretul_din_combinations_fara_taxe__dot__dot__dot__se_poate_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 pai si eu tot in tabul info am bagat datele alea ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted December 1, 2009 Author Share Posted December 1, 2009 cred ca ai dreptate desi nu sunt foarte convins ... o sa mai testez ...merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor99 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 ma mir cum de nu a sesizat inca nimeni pana acum aberatia ... daca aplici o reducere unui produs , in tab-ul " info ", am observat cu stupoare ca reducerea valorica se aplica pretului cu TVA , iar reducerea procentuala se aplica pretului fara TVA ... credeti ca se poate corecta ? in sensul ca si reducerea valorica sa se faca asupra pretului fara TVA ... merci !!! Nu este o aberatie . Functioneaza corect .. Probabil ca la tine este ceva gresit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts