Jump to content

Calcul REDUCERE aiurea ( gresit )

corint1

Recommended Posts

ma mir cum de nu a sesizat inca nimeni pana acum aberatia ... daca aplici o reducere unui produs , in tab-ul " info ", am observat cu stupoare ca reducerea valorica se aplica pretului cu TVA , iar reducerea procentuala se aplica pretului fara TVA ... credeti ca se poate corecta ? in sensul ca si reducerea valorica sa se faca asupra pretului fara TVA ... merci !!!

da ... am codul modificat in sensul ca pretul de la combinatii se insumeaza la pretul fara tva , dar nu cred ca are legatura cu reducerea, pt ca reducerea nu se aplica si la pretul din combinatii indiferent daca este modificat sau nu ( la pretul cu tva sau fara )... eu vorbesc de reducerea din tab-ul info ...

modificarile sunt cele din topicul :
http://www.prestashop.com/forums/viewthread/34480/module_i_teme/rezolvat_pretul_din_combinations_fara_taxe__dot__dot__dot__se_poate_

ma mir cum de nu a sesizat inca nimeni pana acum aberatia ... daca aplici o reducere unui produs , in tab-ul " info ", am observat cu stupoare ca reducerea valorica se aplica pretului cu TVA , iar reducerea procentuala se aplica pretului fara TVA ... credeti ca se poate corecta ? in sensul ca si reducerea valorica sa se faca asupra pretului fara TVA ... merci !!!

Nu este o aberatie . Functioneaza corect .. Probabil ca la tine este ceva gresit

• Create New...