Jump to content
ingeborg

[Solved] afbeeldingen in CMS en betaalmodules niet zichtbaar

Recommended Posts

Wij werken met 1.6.08 en de afbeeldingen in o.a. CMS en de afbeeldingen van de betaalmodules PayPal en Multisafepay kunnen wel geupload worden, maar worden niet zichtbaar. Komen er uit te zien als '''x'''. Wie weet waar het probleem zit?

Groet,

Ingeborg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

als je de afbeelding invoert geeft ie ook iets te aan van %5c  

als je het invoert geeft het de afbeeldingen weer, maar als je het hebt opgeslagen zijn ze weg..

Share this post


Link to post
Share on other sites

als je de afbeelding invoert geeft ie ook iets te aan van %5c  

%5c is een \ in gecodeerd html. waarschijnlijk vind de browser de afbeeldingsnaam niet zo fijn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

%5c is een \ in gecodeerd html. waarschijnlijk vind de browser de afbeeldingsnaam niet zo fijn.

enig idee hoe ik dat kan oplossen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Cookies ensure the smooth running of our services. Using these, you accept the use of cookies. Learn More